2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος

Το βούλωμα των σιφωνίων και γενικά των αποχετεύσεων δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση και τις περισσότερες φορές συμβαίνει στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Μπορεί να φράξει με φύλλα, λάσπη, πέτρες, ρίζες καθώς επίσης και από άλλες καθημερινές ουσίες που διέρχονται από τις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις, όπως είναι τα υπολείμματα από το φαγητό και το μαγείρεμα.

Εάν ψάχνετε τον ειδικό στις αποφράξεις, η λύση είναι απλή. Η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, αναλαμβάνει την πλήρη και ταχύτατη απόφραξη του φρεατίου ή του αγωγού σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας, μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας. Κάνοντας χρήση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.
 

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε αποφράξεις κάθε είδους. 
 
  Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Αποφράξεις σε νεροχύτες
  Αποφράξεις υδρορροών
  Αποφράξεις λεκανών
  Αποφράξεις νιπτήρων κ.α.
 
 
Αναλαμβάνουμε επίσης, την μηνιαία συντήρηση των φρεατίων και αποχετεύσεων, προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα σε τιμές που συμφέρουν. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση γρήγορα και αποτελεσματικά, εξυπηρετώντας οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μυτιλήνη. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ανταποκριθούμε άμεσα και με ταχύτητα στην ανάγκη σας για απόφραξη, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.


  6940510097 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ)
 

 

 


 


ΑΠΟΣΜΗΣΕΙΣ


Η επιχείρηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΛΕΣ είναι η μοναδική επιχείρηση αποφράξεων στο νησί που αναλαμβάνει αποσμήσεις με στόχο την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών καθώς και των αιτιών που τις προκαλούν. 

Η εφαρμογή της απόσμησης γίνεται σε φρεάτια, υπονόμους, βόθρους, σιφώνια, μπάνια, υπόγεια, φωταγωγούς, μη αεριζόμενους χώρους, κοινόχρηστους χώρους κ.ά.

Η απόσμηση κάποιες φορές γίνεται σε συνδυασμό με απεντόμωση ή μυοκτονία, αφού η δυσοσμία μπορεί να οφείλεται ή να έχει προσελκύσει έντομα ή τρωκτικά.