2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος


Κάθε βόθρος, ανάλογα με  την κατασκευή του, πρέπει να εκκενώνεται με τον ανάλογο τρόπο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι σωστά και να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

Η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και διαθέτοντας άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό, αναλαμβάνει με ταχύτητα και συνέπεια εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Μυτιλήνη.

Με την χρήση μηχανημάτων υψίστης αναρρόφησης που μας επιτρέπουν να φτάνουμε ακόμα και σε απροσπέλαστα σημεία, σας προσφέρουμε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία.
 

 

 

 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας πραγματοποιείτε με απόλυτη προσοχή αποφεύγοντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου και μετά το πέρας των εργασιών μας, ο χώρος σας θα είναι απόλυτα καθαρός.

Τέλος, πραγματοποιούμε την μεταφορά των λυμάτων από τον χώρο σας στα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων, με βυτιοφόρα όλων των μεγεθών. Έτσι η εκκένωση και η μεταφορά γίνεται άψογα, με αποτέλεσμα ένα ολοκάθαρο περιβάλλον και έναν ολοκάθαρο βόθρο.

Σύγχρονος εξοπλισμός και βαθιά γνώση του αντικειμένου είναι τα βασικά μας εφόδια, προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετούμε όλη την Μυτιλήνη 24ώρες το 24ωρο, εορτές και αργίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, οικονομικά και γρήγορα.


  6975751767