2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
 
 
ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μυτιλήνη

Η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται από το 2004 με εκκενώσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μυτιλήνη. 

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα μέσα, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Παράλληλα, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπερσύχρονα μηχανήματα, η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει χωματουργικές εργασίες, ενοικιάσεις κάδων για μπάζα, μεταφορές και μετακομίσεις, υδραυλικά οικιών και επαγγελματικών χώρων, καθαρισμούς κτιρίων και οικοπέδων καθώς και υπηρεσίες ενοικίασης χημικών τουαλετών.
 

 

 
 

 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, δίνοντας άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Φροντίζουμε να έχουμε πάντα άριστα καταρτισμένους τεχνικούς ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες μας επιθυμείτε. 

Ο βασικός λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει η εταιρεία μας, είναι ότι στόχος για εμάς, είναι η δική σας ικανοποίηση και εξυπηρέτηση, γι’ αυτό και φροντίζουμε πάντα να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με συνέπεια και σεβασμό.

Ερχόμαστε στο χώρο σας αμέσως μόλις μας καλέσετε για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα στα προβλήματα σας, κάνοντας εύρυθμη τη ζωή σας και τις ανάγκες σας. 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ