2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
 
Απεντόμωση ψεκασμού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 
Στην απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης ψεκάζονται εντομοκτόνο διάλυμα σε όλες τις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Με το διάλυμα ψεκάζονται ακόμη γωνίες , σχισμές επιφανειών και οπουδήποτε υπάρχουν εστίες μόλυνσης και επιβίωσης εντόμων. Στην συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα υγειονομικής σημασία και υψηλών προδιαγραφών, τα οποία καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο ή να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.

Απεντόμωση ψεκασμού με μηχάνημα υψηλής πίεσης
Το μηχάνημα υψηλής πίεσης είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανίες ή σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης.

Απεντόμωση με gel
Η απεντομώσεις με Gel  χρησιμοποιούνται κυρίως στην καταπολέμηση της κατσαρίδας και μυρμηγκιού. Στην ουσία είναι ένα άοσμο σκεύασμα, το οποίο τοποθετείται σε φωλιές ή σε σημεία που συχνάζουν πολλά έντομα.  Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έγκειται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν τα μολυσμένα από αυτό έντομα στον υπόλοιπο πληθυσμό τους.

 

Νεφελοψεκασμός
Η απεντόμωση εφαρμόζεται κυρίως ως εναλλακτική λύση του συμβατικού ψεκασμού και κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Με τη χρήση ηλεκτρικού εκνεφωτή γίνεται διάχυση του εντομοκτόνου σκευάσματος σε μορφή καπνού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη του χώρου και η εισχώρηση του προϊόντος ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Η απεντόμωση με νεφελοψεκασμό έχει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.


  6946086149
 

 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Με τις απολυμάνσεις εξαλείφουμε τη μετάδοση λοιμώξεων μέσα στο εργαστήρια ή χώρους, δημοσιά και ιδιωτικά σχόλια, νηπιαγωγεία, καταστήματα και όθεν υπάρχει υποψία μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ταυτόχρονα με τη λέξη απολυμάνσεις πολλές φορές εννοούμε την καταπολέμηση των εντόμων στις οικιακές εφαρμογές για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια και άλλα έντομα δημοσιά υγείας

ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
Οπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία μας, μπορούμε να επέμβουμε με απολύμανση, μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο.
- Επιφανειών εργαλείων
- Ιογενής μόλυνση
- Μόλυνση από σταφυλόκοκκους ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν
- Μόλυνση από ψευδομονάδα
- Μεταδοτικές μολύνσεις
- Φυματίωση
- Μυκητοβακτηρίδια και δερματόφυτα

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Οι απολυμάνσεις και η μύωση ενός μικροβιακού φορτίου σε έναν χώρο γίνεται με ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER, είναι το μόνο εργαλείο απολυμάνσεως που μπορεί και κάλυψη με ένα φιλμ όλη την επιφάνεια του αντικειμένου η του χώρου.
 
ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ
Είναι έντομα οπός οι κόροι, ψύλλοι που ζουν σε κρυφά σημεία όπως οι χαραμάδες του τοίχου ή του πατωμάτων σε τέτοιες περίπτωσης εφαρμόζουμε ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER.

Ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER εφαρμόζουμε στους ψύλλους εξωτερικά της κατοικίας σε κήπο όπου υπάρχουν χώματα και γκαζόν, είναι η μόνη εφαρμογή που δίνει αποτελέσματα.

Την ίδια μέθοδο την χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις των κουνουπιών σε κήπο.

Οποιοδήποτε μικροβιακό πρόβλημα μπορεί να υπάρχει   στο σπίτι ή στην επιχείριση σας τηλεφωνήστε μας και ειδικώς επιστήμονας  θα σας δώσει λύση στο πρόβλημα σας.
 

 
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
 
Μυοκτονία είναι ειδική υπηρεσία που προσφέρεται από εμάς για την εξολόθρευση ποντικών και αρουραίων στην επιχείρηση ή οικία. Για την μυοκτονία προγραμματίζουμε, για καλύτερες επιτυχίες και ανάλυση στατιστικών ευρημάτων.

Η μυοκτονία είναι μία πολυσύνθετη εργασία. Πρέπει να γνωρίζουμε καλά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τον περιβάλλοντα χώρο. Θα πρέπει να γίνει εκτίμηση του πληθυσμού των τρωκτικών που υπάρχουν στο χώρο και να εντοπιστούν οι πηγές που προμηθεύονται τη τροφή τους. Συνέχεια ακολουθεί προσεκτική δόλωση του χώρου με με δολωματικούς σταθμούς και ειδικά τρωκτικοκτόνα δολώματα. Η επιλογή των σημείων δόλωσης καθώς και τα δολώματα εξαρτάται από τον χώρο και τον πληθυσμό.

Στόχος της μυοκτονίας
Κύριος στόχος της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο. Τα βήματα σχεδιασμού και υλοποίησης των προγραμμάτων μυοκτονίας που εφαρμόζουμε είναι:
• επιθεώρηση των χώρων και ο εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου,
• δημιουργία προστατευτικού δικτύου δολωματικών σταθμών,
• διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων ελέγχου και καταγραφής των ευρημάτων μέσω εξελιγμένων μηχανογραφημένων συστημάτων,
• ενημέρωση και λήψη των απαραίτητων διορθωτικών ενεργειών για την οριστική λύση του προβλήματος. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα προληπτικά μέτρα και γι’ αυτό το λόγο σε χώρους παρασκευής τροφίμων τοποθετούνται ειδικοί σταθμοί δόλωσης.

Τα σημεία δόλωσης καταγράφονται τοπογραφικά και αριθμούνται έτσι ώστε να ελέγχεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της μυοκτονίας.

 

Τι χρησιμοποιείτε για την μυοκτονία;
Δολωματικοί Σταθμοί
Για την αντιμετώπιση τρωκτικών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους τοποθετούνται μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας επιλέγει τα σημεία τοποθέτησης και τον αριθμό των δολωματικών σταθμών, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Παγίδες Σύλληψης
Στην περίπτωση που το πρόβλημα εντοπίζεται στο εσωτερικού χώρου σπιτιών εφαρμόζει τη μέθοδο των παγίδων. Πρόκειται για παγίδες με κολλητική επιφάνεια.

Σκευάσματα
Πρόκειται για εύχρηστα επαγγελματικά σκευάσματα τα οποία προσελκύουν και καταπολεμούν τα τρωκτικά.
• Με την δράση του φαρμάκου τα τρωκτικά μουμιοποιούνται χωρίς να προκαλούνται δυσάρεστες οσμές στο χώρο.
• Δεν σκορπίζεται από τον αέρα και δεν αλλοιώνεται από την θερμοκρασία και υγρασία.
• Το φάρμακο δρα 1-5 ημερες.
• Είναι φάρμακα δεύτερης γενιάς ενός γεύματος.

Προληπτικά μετρά
Στις κτιριακές εγκαταστάσεις δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα, τρύπες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρωκτικά ως είσοδο, δίοδο ή φωλιά. Οι αποχετεύσεις και η σχάρες φρεατίων να είναι καλά εφαπτόμενες. Κούφια δάπεδα και χωρίσματα, ψευδοροφές και περιβλήματα σωληνώσεων αποτελούν εισόδους και εστίες πολλαπλασιασμού για τα τρωκτικά.

Καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου
Να απομακρύνονται από τα κτίρια και τον περίβολο, αντικείμενα τα οποία μπορούν να προσφέρουν καταφύγιο στα τρωκτικά..

Ελαχιστοποίηση μέσων διαβίωσης
Τα τρωκτικά για να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν, χρειάζονται νερό, τροφή και κατοικία. Να αποφεύγουμε στα υπόγεια να υπάρχει νερό και τροφή για τα τρωκτικά.