2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος

Η επιχείρηση μας "Καλαλές Αλέξανρος"  αναλαμβάνει να προσφέρει σε εσάς την πιο επαγγελματική, ποιοτική και με προσωπική εγγύηση, για απόλυτη ασφάλεια, διαδικασία καθαρισμού και συντήρησης τζακιών, καμινάδων και εστιών. Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και την πολύτιμη τεχνογνωσία που απαιτούν οι σωστοί και επαγγελματικοί καθαρισμοί τζακιών και καμινάδων.


Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο να δίνουμε σε εσάς το απόλυτο συναίσθημα της σιγουριάς, ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το τζάκι του σπιτιού σας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή κινδύνους, με εμπιστοσύνη κι αποτελεσματικότητα.

Αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα που μπορεί να σχετίζεται με τη λειτουργία του τζακιού σας και σας δίνουμε τις απαραίτητες λύσεις στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι μετά από κάθε μας επίσκεψη να νιώθετε ασφαλείς και ικανοποιημένοι.

 

 

 

 
Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

Έλεγχο του τζακιού σας.
Καθαρισμοί τζακιών
Καθαρισμοί Καμινάδων
Συντηρήσεις τζακιών, καμινάδων και εστιών
Επισκευή, αδιαβροχοποίηση και επένδυση καμινάδας
Βελτίωση της λειτουργίας του τζακιού με τοποθέτηση ειδικών τάπερ και καπέλων
Καθαρισμός σόμπας
Καθαρισμός καμινάδας του λέβητα.
Καθαρισμοί φούσκας Ψησταριάς
Καθαρισμοί Καμινάδας ψησταριας

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με το τζάκι σας ή απλά θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή κι ασφαλή λειτουργία του, απευθυνθείτε σε εμάς για τον καθαρισμό και την συντήρησή του.


  6946086148 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ)