2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος

Διαθέτοντας ειδικά χωματουργικά μηχανήματα (μικρές τσάπες, τάμπερ, τετραξονικό φορτηγό κ.α.) για περιορισμένους χώρους, η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας μία σειρά από χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη και σε όλη την Λέσβο.

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε σωστή συνεργασία με χαμηλό κόστος. Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα τα είδη χωματουργικών εργασιών και μπορεί να σας εγγυηθεί για την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωση του.
 

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό μας και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε χωματουργική εργασία όπως:
 
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Μεταφορές μπαζών
  Επιχωματώσεις
  Βελτιώσεις εδάφους
  Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου
  Διανοίξεις κ.α.
 
Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης και με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες έχουμε ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Μυτιλήνη, στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογο αποτέλεσμα.


  6946086148