2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό, μετακομίσεις και μεταφορές παντός είδους σε όλη την Λέσβο.

Φροντίζουμε πάντα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές. Το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε η μεταφορά ή μετακόμισή σας να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από την αρχή.

Συνδυάζοντας την ποιότητα με την εμπειρία και την συνέπεια με τον επαγγελματισμό, η εταιρεία μας, σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές μεταφορές και μετακομίσεις στην Μυτιλήνη και σε όλη την Λέσβο.
 

 

 

 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Μπορούμε να αναλάβουμε μεταφορές εμπορευμάτων άμεσα και οικονομικά. Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς. 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσκευών σας ή τον εξοπλισμό του γραφείου σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων σας και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή μετακόμισή σας ή την μεταφορά σας.

  6946086149