2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος

Η εταιρεία “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, έκανε τα πρώτα της ανεξάρτητα βήματα το 2004 και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να καταξιωθεί στο χώρο των Υπηρεσιών Καθαρισμού. 

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και με σταθερή παρουσία στη Μυτιλήνη και σε όλη την Λέσβο εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία μας, δηλώνει τη βεβαιότητα της για άρτια παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού.

Πιστοποιημένοι με διεθνή πρωτόκολλα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2007 με ιδιόκτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και φέρνοντας πρώτοι στην πόλη μας την έννοια των «κινητών συνεργείων» για κάλυψη έκτακτων αναγκών, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού που αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, μπορούμε να αναλάβουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς κτιρίων καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με τους καθαρισμούς κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά. Ακόμα, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς σκαφών άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
  Καθαρισμοί Γραφείων
  Καθαρισμοί Καταστημάτων
  Καθαρισμοί Σκαφών
  Καθαρισμοί Εξοχικών
  Τακτικούς Καθαρισμούς
  Αρχικούς Καθαρισμούς
  Έκτακτους Καθαρισμούς
 
Σήμερα, η συνεργασία με ένα μεγάλο εύρος πελατών από το Δημόσιο αλλά και τον Ιδιωτικό τομέα, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί με το σύνολο του πελατολογίου μας, αποτελεί την εφαλτήριο δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, στα πλαίσια των αναγκών του πελάτη.
 

 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το στρώμα, το σαλόνι και τα χαλιά μας δυστυχώς φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό ακάρεων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών, υπεύθυνο για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις. Για αυτό και ο βιολογικός καθαρισμός τους είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε.

Το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων, των σαλονιών και των χαλιών σας, προσφέροντας σας άμεσα ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


  6940212274 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ)