2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
Κάδοι Μπαζών - Μυτιλήνη / Λέσβος

H επιχείρηση μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται από το 2004 στην αποκομιδή και διαχείριση στερεών αποβλήτων (μπάζα, απορρίμματα ανακαινίσεων, βιομηχανικά απόβλητα, κ.α), στην ενοικίαση κάδων (container) ογκωδών απορριμμάτων και μπαζών, καθώς και στην ανακύκλωση, κατέχοντας όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Εάν έχετε διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών ή απορριμάτων, η εταιρεία μας, είναι κοντά σας άμεσα προκειμένου να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την τοποθέτηση - ενοικίαση κάδων για μπάζα ή απορρίμματα.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και άριστη εξυπηρέτηση είναι σε θέση να προσφέρει άμεση, αξιόπιστη και υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων σε δημόσιους φορείς, ιδιωτικές τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες καθώς και φυσικά πρόσωπα στην Μυτιλήνη και όλη την Λέσβο, σύμφωνα με τις επιταγές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
 

 

 

 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

κάδους για μπάζα και απορρίμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη συλλογή, φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση πάσης φύσεως υλικών με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Ακόμα, είμαστε η μοναδική επιχείρηση σε όλο το νησί που διαθέτει ειδικό όχημα (αλυσιδάκι) ενοικίασης κάδων 3 μεγεθών καθώς και οχήματα με αποσπώμενη καρότσα. 

Κάνετε όποια εργασία θέλετε, ανακαίνισης ή οικοδομής, χωρίς να σκέπτεστε τον όγκο των μπάζων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση των κάδων, αφού πρώτα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας. Με το πέρας τον εργασιών σας, επικοινωνείτε μαζί μας και ερχόμαστε άμεσα να παραλάβουμε τον κάδο και να πραγματοποιήσουμε την απόρριψη των μπαζών στους εκάστοτε χώρους υγειονομικής ταφής.

Έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες και γνωστές Ελληνικές τεχνικές εταιρείες, και οι κάδοι αποκομιδής μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων που διαθέτουμε έχουν τροφοδοτήσει μεγάλο αριθμό έργων που υλοποιήθηκαν στη Λέσβο όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.  6941489603