2251025777 6946086148, 6940212274 Μυτιλήνη, Λέσβος
hero image
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Καλαλές Αλέξανδρος - Μυτιλήνη / Λέσβος

Η εταιρεία μας “ΚΑΛΑΛΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο για να λύσει κάθε πρόβλημα με τα υδραυλικά και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Μυτιλήνη.

Ο Αλέξανδρος είναι αδειούχος αρχιτεχνίτης & εγκαταστάτης υδραυλικός και μπορεί να δώσει λύσεις με άριστα αποτελέσματα σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και εργασίες.

Διαθέτοντας μακρόχρονη πείρα στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, άριστες τεχνικές γνώσεις και άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως εργασίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων, προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας σε προνομιακές τιμές.
 

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά κάθε είδους υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας, ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανση, συντηρήσεις καυστήρων και αποχετευτικά έργα χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς.

Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας, κρατώντας την ποιότητα εργασίας μας σε υψηλά επίπεδα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.


  6946086148 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ)